Мектептік тамақтану

16-12-2020  

Бракераждық комиссия құру туралы

icon2020-2021 оқу жылында ҚР денсаулық сақтау министрінің 2020 жылғы 28 тамыздағы "Білім беру обьектілеріне қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар"  2017 ж 16 тамыздағы №611 бұйрығына өзгерістер енгізу туралы бекітілген санитариялық қағидалары негізінде мектеп асқанасының ...

11-12-2020  

Ыстық тамақпен қамтамасыз ету туралы

icon 2020-2021 оқу жылында Қазақстан Республикасы Үкіметінің 2008 жылғы 25 қаңтардағы №64 қаулысын басшылыққа ала отырып, сондай-ақ 1 сынып білім алушыларын оқу орны бойынша тамақтандыруды ұйымдастыру негізінде білім беру мекемесінде 01.09.2020 жылы №126 -НҚ  Ыстық тамақпен қамтамасыз ет...

16-03-2020  

Адам денсаулығын сақтаудың басты шарты - дұрыс тамақтану.Білім алушылардың жекеленген санаттары бойынша тегін дәруменделген бір реттік тамақтандыруды жүзеге асыру жағдайы

icon   Адам денсаулығын сақтаудың басты шарты  - дұрыс тамақтану. Сондықтан тамақтануға ерекше көңіл бөлген жөн. Тамақтың құрамының құндылығы басты назарда болғаны дұрыс. Тиімді, дұрыс тамақтану денсаулықты сақтауға, организмнің қалыпты өсуі мен дамуына, жұмыс қабілетінің ж...

21-10-2019  

Тәрбиелеу және білім беру объектілерінің қоғамдық тамақтану ұйымдарында пайдалануға жол берілмейтін тағамдар тізімі

Қазақстан Республика Денсаулық сақтау министрінің 2017 жылғы 16 тамыздағы № 611 бұйрығымен бекiтiлген Тәрбиелеу және білім беру объектілерінің қоғамдық тамақтану ұйымдарында пайдалануға жол берілмейтін тағамдар тізімі - қатық, сүзбе, айранды; - туралған ет қосылған құймақ...

15-10-2019  

Буфеттік тағамдардың бағалары

1.  Бірінші тағам                              1/250                       80 тг 2.  Гарнир                                         1/150                       100 тг 3.  Ет тағамдары                             1/100                       150тг 4.  Салат                                           1/100                       ...

15-10-2019  

2019-2020 оқу жылы. Екі апталық ас мәзірі

icon1 апта № Атауы 7-11 жас 11-18 жас Дүйсенбі 1 Жарма салынған көже 1/200 1/250 2 Пісірілген тауық еті соуспен 1/60 1/80 3 Гарнир суға бытырап піскен қарақұмық 1/100 1/150 4 ...

18-03-2019  

Конкурс қорытындысы туралы хаттама

...

14-03-2019  

Конкурсқа қатысуға рұхсат

...

13-03-2019  

Конверттерді ашу хаттамасы

...

11-03-2019  

Конкурсқа қатысуға өтінімдер бар конверттерді ашу уақытының өзгертілуі

icon...

Соңғы жаңалықтар

Бекарыс Шойбековпен "Адалдық сағаты"

Бекарыс Шойбековпен "Адалдық сағаты" ...

28 қараша 2020
https://youtu.be/so7Xa_d5Ajc

Қоғам қайреткері, ағартушы ғалым, ақын "Ахмет Байтұрсынұлы-адамдықпен білім диқаншысы" тақырыбынд ...

28 қараша 2020
10-қазан Дүниежүзілік психикалық денсаулықты сақтау» күні

Ақпарлама 09.10.2020 жылы мектеп психологтары Ж.Айтжанова мен А.Елгондиеваның ұйымдастыруымен «10-қаз ...

06 қараша 2020
Жағымды жаңалық!

  29 шағынаудан ата-аналары мен білім алушылар НАЗАРЫНА! 29 шағынаудан №25 ғимарат «№28 жалпы ...

06 қараша 2020
Әдеп және сыбайлас жемқорлыққа қарсы іс-қимыл жөніндегі уәкілдің міндеттерін жүктеу туралы

Әдеп және сыбайлас жемқорлыққа қарсы іс-қимыл жөніндегі уәкілдің міндеттерін жүктеу туралы   ...

16 қазан 2020
12